Michael Monroe ei aio edelleenkään katsoa Mötley Crüe -elokuvaa – ”En ole koskaan ollut kiinnostunut siitä bändistä”

https://www.youtube.com/watch?v=EzLMKxaNtqA

Michael Monroe kertoo, ettei ole edelleenkään nähnyt Mötley Crüen edesottamuksista kertovaa The Dirt -elokuvaa — eikä asiaan ole luvassa muutosta tulevaisuudessakaan.

”En ole nähnyt leffaa. En ole siitä lainkaan kiinnostunut”, Monroe kommentoi The Classic Metal Show’n haastattelussa. ”En ole lukenut [Törkytehdas] kirjaa. En ylipäänsäkään ole koskaan ollut kiinnostunut siitä bändistä, musiikillisessa mielessä tai muutenkaan. Se ei ole minun juttuni. En ole nähnyt elokuvaa, eikä minulla ole mitään aikomusta katsoa sitä. En ole kiinnostunut.”

Puhe kääntyy hetkeksi myös Hanoi Rocks -rumpali Nicholas ”Razzle” Dingleyn hengen vaatineeseen onnettomuuteen, jonka elokuvalliseen käsittelyyn kaikki katsojat eivät ole olleet täysin tyytyväisiä.

”[Onnettomuus] tuhosi monta elämää. En ole koskaan syyttänyt ketään — et voi syyttää ketään onnettomuudesta — mutta monien ihmisten elämä meni pirstaleiksi”, mies sanoo. ”Kuten niiden kahden teinin, jotka halvaantuivat onnettomuudessa. Olen kuullut, ettei heitäkään mainita elokuvassa.”

”Se on masentava aihe ja sen käsittely on aina kuin avaisi matopurkin”, mies jatkaa. ”En halua sekaantua siihen. Se on hyödytöntä. Niinpä kommenttini on, että en kommentoi.”

Voit kuunnella Monroen haastattelun kokonaisuudessaan yltä.