Michael Monroe tapasi Mötley Crüen ja jakoi tilanteesta yhteiskuvan – ”Se oli hyvin koskettavaa”

10.6.2023 13:26

Michael Monroe on jakanut Instagramissa yhteiskuvan Mötley Crüe -basisti Nikki Sixxin ja Def Leppard -solisti Joe Elliottin kanssa. Otos on napattu Hyvinkään Rockfesteillä, jossa Def Leppard ja Mötley Crüe esiintyivät perjantaina. Monroe nousee vielä lavalle tapahtuman päätöspäivänä lauantaina.

”Hauskaa piisaa Rockfestissä Nikki Sixxin ja Joe Elliottin kanssa”, Monroe kirjoittaa kuvan yhteydessä. ”Mötley Crüe oli mahtava! Def Leppard aloitti juuri ja yhtä hämmästyttävä kuin aina!”

Sixx riensi kommentoimaan kuvaa toteamalla, ”oli mahtavaa nähdä”. Tällöin Monroe kertoi omassa kommentissaan tavanneensa myös bändin laulaja Vince Neilin ja kokemuksen olleen hyvin koskettava.

Monroen ja Hanoi Rocksin välit Mötley Crüe -leirin kanssa ovat olleet enemmän tai vähemmän tulenarat Hanoi-rumpali Razzlen menehdyttyä joulukuussa 1984 humalaisen Neilin ajaman auton törmättyä toiseen ajoneuvoon. Monroen tuoreen päivityksen perusteella sotakirveet näyttäisivät olevan kuitenkin haudattu visusti.

Katso Monroen jakama yhteiskuva Sixxin ja Elliottin kanssa alta.

EDIT. 11.6. klo. 13.01: Monroe jakoi myös kuvan Vince Neilin tapaamisesta. ”Yksi elämäni tärkeimmistä hetkistä”, laulaja kommentoi kuvan yhteydessä.

Lisää luettavaa