Michael Schenker Fest -laulaja Robin McAuley sairastui vakavasti – Kiidätettiin sairaalaan

Michael Schenker (vasemmalla) ja Robin McAuley lavalla vuonna 2017.

Voimia ja paranemisia!

Kitarasankari Michael Schenkerin kanssa McAuley Schenker Groupissa ja nykyisin Michael Schenker Festissä operoiva laulaja Robin McAuley kiidätettiin sairaalaan vakavan verenmyrkytyksen vuoksi. Asiasta kertoi parhaillaan käynnissä olevan 70 000 Tons Of Metal -risteilyn järjestäjät. Michael Schenker Fest on yksi maineikkaan heviristeilyn lukuisista esiintyjistä.

”Robin oli matkalla lentokentälle, kun hän tunsi olonsa sairaaksi. Hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa hänellä diagnosoitiin sepsis. Toivoimme, että hän olisi kyennyt nousemaan laivaan Cozumelin satamassa ja yritimme kaikkemme, jotta tämä olisi toteutunut. Lääkärit määräsivät hänet kuitenkin jäämään sairaalaan seurantaan, kunnes hän on taas täysissä voimissaan”, tiedotettiin tapahtuman Facebook-sivuilla.

”Robin oli innoissaan tulossa esiintymään ja kertoo olevansa äärimmäisen pettynyt, ettei voikaan olla mukana näillä kahdella keikalla. Hän kuitenkin toivoo kaikille matkustajille hyvää reissua. Michael Schenker Fest tulee esiintymään sovitusti Gary Bardenin ja Doogie Whiten kanssa.”

Sailors, may we have your attention please.Due to unfortunate circumstances we regretfully have to tell you that…

Julkaissut 70000tons Keskiviikkona 8. tammikuuta 2020