Mielenterveysongelmien kanssa painiva metallilaulaja kertoo hakeneensa kriisiapua – ”Minusta ei tule yhtä merkintää itsemurhatilastoihin!”

Ahkerana somettajana tunnettu Jesse Leach ottaa myös etäisyyttä sosiaalisesta mediasta.
14.1.2019 12:58

Suositun metalcore-yhtye Killswitch Engagen nokkamies Jesse Leach tunnetaan fanien keskuudessa ahkerana somettajana, joka jakaa mielellään elämäänsä eri sosiaalisen median kanavissa ja puhuu avoimesti muun muassa mielenterveysongelmistaan. Nyt Leach on kuitenkin laittanut some-kanavat jäihin ja hakenut apua itsetuhoisten ajatusten vuoksi.

”Tarvitsen hieman aikaa ja apua, ennen kuin pystyn jakamaan mitään kanssanne. Mielenterveysongelmat ovat sairaus, jotka yhdistettynä elämää mullistavaan tragediaan on voima, joka voi murtaa sinut tavoilla, joita et osaa kuvitellakaan. Hankin kaipaamaani apua huomenna. Minusta ei tule yhtä merkintää itsemurhatilastoihin! Taistelen tulevaisuuteni puolesta enkä suostu luovuttamaan”, Leach kertoi jo poistetussa Instagram-julkaisussaan (jonka voit lukea täältä).

Parhaillaan kahdeksannen studioalbuminsa julkaisuun valmistautuvan yhtyeen laulaja on käynyt viime aikoina läpi muun muassa raskaan avioeron. Vaikka Leach kertookin ottavansa etäisyyttä sosiaaliseen mediaan saadakseen itsensä taas jaloilleen, on hän julkaissut Instagramissa kuitenkin uuden tiedotteen, jossa tämä kertoo jo hankkineensa apua ja vakuuttaa, etteivät hänen ongelmansa tule vaikuttamaan bändin tuleviin keikkoihin.

”Voitte olla varmoja, että odotan tulevaa kiertuetta enemmän kuin mitään aiempaa. Syitä on monia, mutta suurin on se, että musiikki on minun tärkein lääkkeeni, joten en missään nimessä tule perumaan yhtäkään keikkaa!” Leach kommentoi.

”Älkää kyselkö ystäviltäni, ex-vaimoltani tai bänditovereiltani, mitä on tapahtunut tai miten minä voin. Kerron teille itse nyt, että olen kunnossa ja otan päivän kerrallaan. Kaikilla meillä on murtumispisteemme, minä saavutin omani ja pyysin apua. Ja apu lensi luokseni kuin Haukka.”

https://www.instagram.com/p/Bsld3Cgg9qA/

Lisää luettavaa