Mielipiteitä jakanut sarja Tommy Leen ja Pamela Andersonin seksinauhakohusta kahmi Emmy-ehdokkuuksia

Muun muassa pääosia esittäneet Lily James ja Sebastian Stan saivat ehdokkuudet.
13.7.2022 09:19

Mötley Crüe -rumpali Tommy Leen ja hänen entisen puolisonsa Pamela Andersonin kotitekoisen seksinauhan julkisuuteen vuotamisesta kertonut Hulu-minisarja Pam & Tommy keräsi kaikkiaan kymmenen Emmy-ehdokkuutta. Ehdokaslistat julkistettiin maanantaina 12. heinäkuuta.

Pam & Tommy on muun muassa ehdolla parhaan minisarjan kategoriassa ja pääroolien esittäjät, Lily James (Anderson) ja Sebastian Stan (Lee) ovat ehdolla parhaan näyttelijän (minisarjassa) kategorioissa. Myös Seth Rogen pääsi ehdolle parhaasta sivuosasta minisarjassa. Lisäksi sarja sai ehdokkuuksia muun muassa parhaasta kampauksesta, maskeerauksesta, puvustuksesta ja roolituksesta.

Pam & Tommy on jakanut mielipiteitä saaden osakseen niin ruusuja kuin risuja. Tommy Lee on sanonut sarjan kertovan ikävistä tapahtumista varsin ”coolilla” tavalla, kun taas Pamela Anderson on todennut, ettei aio katsoa sarjasta tai edes sen trailerista sekuntiakaan. Mötley Crüessä vuosina 1992-96 laulanut John Corabi puolestaan haukkui sarjan totaalisen pystyyn todeten, että kaikkien siinä mukana olleiden tulisi hävetä syvästi.

Myös Peter Jacksonin ohjaama The Beatles -dokumenttisarja Get Back sai ehdokkuuksia kaikkiaan viidessä eri kategoriassa (muun muassa paras dokumentti). Emmy-palkinnot jaetaan 12. syyskuuta pidettävässä gaalassa.

Lisää luettavaa