Pamelan ja Tommy Leen seksinauhakohu iskee jälleen – Pam & Tommy -sarjan traileri lupaa melkoista menoa

7.1.2022 09:49

Pamela Andersonin ja Mötley Crüen Tommy Leen myrskyisä liitto oli yksi 1990-luvun vakituisia uutisaiheita, ja kun pariskunnan häämatkallaan kuvaama seksivideo vuosi julki, tuloksena oli jättimäinen kohu. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun julkkispariskunnan yksityinen video päätyi internetiin kaiken kansan ihmeteltäväksi, keltainen lehdistö meni aiheesta luonnollisesti aivan sekaisin. Tämä vähemmän ylevä ajanjakso on nyt muutettu tv-sarjaksi, ja sarjan traileri tuli julki muutama päivä sitten. Katso alempaa.

Pam & Tommy -sarjan tähtinä nähdään Lily James (Downton Abbey) ja Sebastian Stan (Marvel-elokuvien James ”Bucky” Barnes). Sarjan ensi-ilta tapahtuu Yhdysvalloissa Hulu-kanavalla 2. helmikuuta, Suomessa spektaakkeli oletettavasti tulee Disney+-palveluun. Sarjan on ideoinut muun muassa Cruella-elokuvasta tuttu Craig Gillespie.

Mitenkähän sarjassa esitetään Tommy Leen ja Andersonin rakkaustarinan synkemmät puolet? Siinä kun riitti varsin karmeaa parisuhdeväkivaltaa siinä määrin, että Lee sai kuuden kuukauden vankeustuomionkin. Yllättävän kepeältä vaikuttaa tuo traileri tätä taustaa vasten tarkasteltuna.

Lisää luettavaa