Entisen Judas Priest -laulajan sydäntäsärkevä tunnustus: ”Kyllä, olen täysi mulkku”

Tim Owens kuvassa vasemmalla.
AOP

Tim ”Ripper” Owens tuli nk. kaapista Twitterissä. ”Kyllä. Se on niin kuin se on. Olen mulkku”, Owens kirjoittaa. Rohkea siirto, arvostamme.

Siis mistä on kysymys? Siitä, että Ronnie James Dion perintöä jatkaa tällä hetkellä parikin kokoonpanoa, joissa vaikuttaa Dion kanssa soittaneita muusikoita. Ensinnäkin on Dio Disciples, joka koostuu pitkälti Dion viimeisen bändin soittajista ja joka kiertää nyt Dio-hologramminkin kera. Sitten on Last in Line, jossa ovat mukana muun muassa Dion vanhemmat bändikaverit Vinny Appice ja Vivian Campbell.

Kokoonpanot ovat siis tavallaan kilpailijoita keskenään, joten ryhmien keskinäiset välit ovat hankalat. Last in Linessa laulava Andrew Freeman kuvaili taannoin Music Mania -podcastissa tilannetta niin, että hän tulee toimeen joidenkin Dio Disciplesin jäsenten kanssa, mutta bändissä on myös ”muutamia mulkkuja”.

Judas Priestistä parhaiten tunnettu laulaja Tim ”Ripper” Owens on yksi Dio Disciplinesin käyttämistä solisteista, ja kun fani kysyi häneltä Twitterissä, olisiko hän yksi niistä ”mulkuista” joihin Freeman haastattelussaan viittasi, oli vastaus tuo yllä oleva. Solistit siis näyttävät olevan keskenään sotajalalla, ja eipä taida Freeman olla ainoa muusikko, jonka kanssa Trumpia aikaisemmin puolustanut Owens on sotajalalla. Näin se menee!

Twitter-keskustelusta uutisoi ensin Blabbermouth.