Mikä on Ozzy Osbournen mielestä kaikkien aikojen kovin kauhuleffa? Nyt on tämäkin asia selvinnyt

9.5.2023 14:42

Ozzy Osbourne antoi hiljattain Metal Hammerille haastattelun, josta selviää kaikenmoisia kiinnostavia asioita – kuten se, mikä kauhuelokuva on tehnyt Ozmanderiin suurimman vaikutuksen. Tenacious D -koomikkokaksikon toimittamassa haastattelussa Ozzy kertoo muistavansa edelleen, kuinka Black Sabbathin jäsenet kävivät vuoden 1974 kiertueella elokuvissa katsomassa William Friedkinin ohjaaman Manaajan (1973). Se osoittautuikin leffaksi, joka ei ihan vähällä lähde mielestä.

”Managerimme sanoi meille yhtenä päivänä, että ’teidän täytyy mennä katsomaan tämä Manaaja-niminen elokuva’. Kysyimme, että mitä helvettiä sellainen manaaja edes tarkoittaa. Hän vastasi, että menkää nyt vain katsomaan se”, Ozzy kertoo haastattelussa.

”Kävimme sitten Philadelphiassa yhdessä leffateatterissa, ja suorastaan paskoimme housuihimme! Se tuntui niin aidolta. Olimme ihan shokissa. Siis siinä sitä oltiin, Black Sabbathin kaverit ja minä mukamas ’Pimeyden prinssi’ ja niin edelleen, ja meidän piti lopulta mennä katsomaan ihan toinen elokuva vain saadaksemme muuta ajateltavaa. Se oli jotain niin mieletöntä.”

Kova juttu oli tämä elokuva Ozzylle, selvästi! Siinäpä tämän kauhuklassikon alkuperäinen traileri vielä katsottavaksi:

Lisää luettavaa