Mikä on paras biisi tutustuttaa joku Metallican tuotantoon? Robert Trujillolta yllättävä vastaus

26.9.2022 16:41

Onko se Enter Sandman? Onko se Master of Puppets? Ei kumpikaan näistä, eikä oikeastaan mikään kappale bändin tyypillisimmästä keikkasetistä! Robert Trujillolta kysyttiin Revolverin haastattelussa, mikä Metallican biisi olisi paras keino tutustuttaa joku yhtyeen tuotantoon. Basistin vastaus on hivenen yllättävä: Master of Puppets -albumin B-puolen aloitusraita Disposable Heroes.

”Syy on se, että siinä on mielestäni – varsinkin metallikehyksessä – täydellinen ’power grooven’ tasapaino”, Trujillo sanoo.

”Pidin siitä jo ennen kuin itse liityin bändiin. Minulla oli tapana lähteä lenkille Santa Monican vuorille, kun valmistauduin Suicidal Tendenciesin kiertueita varten. Minulla oli kolme tai neljä kasettia, jotka antoivat inspiraatiota, ja yksi niistä oli Master of Puppets. Reign in Blood ja Ride the Lightning olivat myös mukana.”

Disposable Heroes on rakennettu erittäin hyvin, ja siinä on vähän kaikkea. Eikä edes vähän, vaan paljon kaikkea. Se on aina yksi minun suosikkibiiseistäni Metallicalta. Jotkut kutsuvat sitä ’deep cutiksi’, mutta minusta Disposable Heroes on kunnnon ’kaikki tai ei mitään’ -klassikkobiisi, koska siinä on kaikkea.”

Lisää luettavaa