Mike Patton jälleen vauhdissa – Faith No More -tähti esitti San Franciscossa keikan, jolla yleisöä ei todellakaan päästetty helpolla

https://youtu.be/Mn9Z4VrK5K0

Nyt kun Faith No More viettää taas hiljaiseloa, on Mike Pattonilla paremmin aikaa puuhailla omiaan. Patton nähdään kesällä Suomessakin Dead Cross -yhtyeen riveissä, kun kokoonpano saapuu Tuskaan 29. kesäkuuta, mutta kotimaassaan Yhdysvalloissa laulaja tekee kaikenlaisia muitakin keikkoja. Esimerkiksi viime sunnuntaina hänet nähtiin avantgarde-muusikko John Zornin kanssa San Franciscon The Chapel -klubilla. Patton ja kummallisen musiikin asiantuntija Zorn ovat tehneet aikaisemminkin yhteistyötä, ja tälläkään kertaa katsomoa ei päästetty helpolla. Katso koko performanssi yläpuolelta.

Keikka oli sikälikin mielenkiintoinen, että lavalla nähtiin vierailijana myös Mr. Bunglesta tuttu Trey Spruance. Tämä tietenkin nosti saman tien esille spekulaatioita Mr. Bungle -reunionista. Lisäksi mainittakoon, että keikalla nähtiin niinkin harvinainen soittosuoritus kuin teekuppisoolo. Hyvä!