Mike Portnoy päivittää tulevan Dream Theater -albumin tilannetta – ”Tänään on viimeinen päiväni tämän setin takana hetkeen”

31.3.2024 20:24

Dream Theaterin riveihin viime vuoden lopulla palannut Mike Portnoy päivittää yhtyeen työn alla olevan 16. studioalbumin tilannetta.

”Tänään on viimeinen päiväni tämän setin takana hetkeen… kyllä vain, #DT16:n rumpuraidat ovat purkissa!” Portnoy kirjoittaa Facebookissa.

”Mutta se on vasta alkua… työt jatkuvat tulevina kuukausina kitaroiden, basson, koskettimien ja perkussioiden osalta (puhumattakaan sanoituksista, miksauksesta, masteroinnista, jne.)”

Portnoy lisää, ettei voi paljastaa tulevasta liikoja, sillä yhtye haluaa pitää uuden musiikin osalta yksityiskohdat toistaiseksi visusti itsellään.

”Mutta sen voin kertoa, että olemme aivan ymmyrkäisinä ja äärimmäisen innoissamme siitä mitä olemme luoneet!” rumpali hehkuttaa.

Portnoy kuuluu yhtyeen perustajajäseniin, mutta poistui kokoonpanosta reiluksi vuosikymmeneksi noin vuosi Black Clouds & Silver Linings -albumin julkaisun jälkeen.

Lisää luettavaa