Mike Portnoy sai tarpeekseen nettikeskusteluista – sulki kotisivujensa foorumin nihkeiden kommenttien vuoksi

Melkein 20 vuotta pystyssä ollut keskustelufoorumi tuli tiensä päähän.
19.9.2017 11:25

Dream Theaterista vuonna 2010 eronnut ja sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä paikkaansa musiikkikentällä etsinyt Mike Portnoy tuumasi, että nyt riittää. Parikymmentä vuotta kotisivujaan ylläpitänyt ja omalla keskustelufoorumillaan tavoitettavissa ollut Portnoy lopetti keskustelut tykkänään ja esti foorumillaan uusien viestien kirjoittamisen. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

Portnoy perustelee päätöstään kotisivujensa viestissä sillä, ettei jaksa enää jatkuvaa nihkeilyä.

”Pahoittelut, jengi… Liikaa kinastelua ja negatiivisuutta. On aika jatkaa matkaa. Se oli hauskaa niin kauan kuin sitä kesti, mutta kykenen kestämään vain tietyn verran eikä minua kiinnosta isännöidä tällaista enää”, Portnoy kirjoittaa.

”Meillä on runsaasti interaktiivisia sosiaalisen median kanavia, ja olen niillä aina läsnä seuraamassa ja osallistumassa keskusteluun. Kiitos kaikille, jotka olivat osa foorumia liki 20 vuoden ajan!”

Kamelin selän katkaisi ilmeisesti Portnoyn Sons of Apollo -yhtyeen saama vastaanotto. Joidenkin kuulijoiden mielestä ”progen superbändiksi” tituleeratun kokoonpanon musiikki on liian suoraviivaista tai muuten vain kehnoa.

Eipä olisi ihme, jos muutkin muusikot alkaisivat vähentää yleisön kanssa kommunikoimista tai ylipäätään läsnäoloaan internetissä – niin hapanta keskustelua vaikkapa Blabbermouthin Facebook-sivuilla ja ylipäätään raskaan rockin blogeissa näkyy.

Lisää luettavaa