Millainen työkaveri on mies nimeltään Bruce Dickinson? Iron Maiden -solistin sooloyhtyeen basisti kertoo

28.4.2024 13:32

Iron Maidenista tutun Bruce Dickinsonin sooloyhtyeen basisti Tanya O’Callaghan vieraili hiljattain The Rich Roll Podcastin haastattelussa. Pitkän juttutuokion yksi ensimmäisistä puheenaiheista oli Dickinson ja se, millainen laulajalegenda on työkaverina.

”Bruce on kiehtova tapaus”, O’Callaghan sanoo. ”Hän on oikea yleisnero. Todella kiehtova persoona. Hän on lentäjä. Hän lennätti Maidenia ympäri maailmaa. Hän on linjalentäjä. On jo tarpeeksi vaikeaa matkustaa ja soittaa keikka. En voi edes kuvitella millaista on kuskata bändiä lentokoneella siihen päälle. Lisäksi hän on mestarimiekkailija. Hän on innokas lukija ja yrittäjä. Hän on kiehtova henkilö ja luonnollisestikin legendaarinen laulaja. Hän on mahtava kaveri. Hänen kanssaan on hienoa työskennellä.”

”Kiersimme viime vuonna soittamassa Deep Purplea orkesterin kanssa”, O’Callaghan jatkaa. ”Tapasimme silloin ja tulimme heti toimeen keskenämme. Hän on hyvä tyyppi. Ja nyt hän on päättänyt lähteä soolokiertueelle ensimmäistä kertaa jotain 18 tai 19 vuoteen, sillä hän on ollut kiireinen Maidenin ja ylipäätään jokapäiväisen elämänsä kanssa. Oli hänen kannaltaan mielenkiintoista nähdä millaista palautetta uudesta soololevystä tulee. Ja Maidenin fanit, he ovat kuin seurakunta — todella kannustavia. Hänen kiertueensa on myyty melkein loppuun, mikä on todella siistiä, sillä artistille on aina pelottavaa asettaa työnsä esiin. En voi edes kuvitella millaista se on kun on lähtöisin noin isosta bändistä.”

O’Callaghanilta kysytään myös, minkä ikäinen Dickinson on.

”Luoja, Bruce tappaa minut jos tämä menee väärin”, O’Callaghan toteaa. ”En tiedä. Luulen että hän on vähän reilu kuusikymppinen. Sitä on vaikea arvioida. Hän on niin lapsenomainen, se on mahtavaa. Hänen vaimonsa Leana on myös hämmästyttävä, he ovat todella nuorekkaita — edelleen valmiita reissaamaan. Hän rakastaa esiintymistä, mikä on hienoa nähtävää, sillä monet artistit palavat tavallaan loppuun ja kyllästyvät koko touhuun, mutta Bruce haluaa pysyä tien päällä. Tämäkin kiertue on puristettu Maidenin rundien väliin.”

Lisää luettavaa