Millainen tyyppi se Rammstein-johtaja on? Lindemann-yhteistyön lopettanut Peter Tägtgren valottaa asiaa

17.12.2021 08:43

Peter Tägtgren saa nyt vastata tämän tästä kysymyksiin siitä, mitä Lindemann-yhtyeessä oikein tapahtui vuonna 2020. Tägtgrenin ja Till Lindemannin yhteinen projekti lähti aikanaan liikkeelle selvästi innostuneessa ilmapiirissä, mutta bändin viimeisimmällä kiertueella homma lähti johonkin sellaiseen suuntaan, mistä Tägtgren ei ollut lainkaan innoissaan. ”Se ei ollut minun juttuni ollenkaan. Ja siksi emme soita enää yhdessä. Till voi tästedes tehdä omaa juttuaan ja minä jatkan omaani”, Tägtgren kommentoi asiaa viime kesänä I Ask No One -podcastin haastattelussa.

Nyt Tägtgren vieraili Primordial Radion haastateltavana ja kuinka ollakaan, Lindemann-asiat puskivat jälleen esille. Toimittaja pyysi Tägtgreniä kertomaan, onko Till Lindemann todella sellainen elämää suurempi hahmo kuin millaisena hänet on totuttu musiikkipiireissä tuntemaan. Tavallaan, ruotsalaismuusikko vastasi.

”Ainakin ulkoapäin katseltuna. Jos tunnet hänet paremmin, hän ei liiemmin eroa muista. Hänellä on vain oma visionsa siitä, miltä hän haluaa asioiden näyttävän. Ja hän on erittäin fiksu kaveri, mitä tulee bisnespuoleen sekä show’hun. Muuten hän on ihan normaali tyyppi”, Tägtgren kertoo.

Lindemannin voi tosiaan uskoa olevan aika tiukka kaveri raha-asioissa: menihän siihen huomattavan kauan ennen kuin Rammsteinin musiikkia edes löytyi Spotifysta, ja esimerkiksi Tidal-palvelusta yhtyeen levyjä on edelleen turha etsiä. Rammsteinilla on myös keikkapuolella maine bändinä, joka tuntee arvonsa eikä kovin halvalla liikahda.

Peter Tägtgren on paraikaa kiireinen Hypocrisyn kimpussa. Melodeath-suuruus julkaisi marraskuussa mainion Worship-albumin ja saapuu ensi elokuussa Kotkan Dark River -festivaalin pääesiintyjäksi.

Lisää luettavaa