Miltä näyttää Judas Priestin tulevaisuus? Ian Hill kertoi mietteitään siitä, aikooko metallijätti enää tehdä uutta levyä

23.8.2018 10:06

Judas Priest on nyt hankalahkossa tilanteessa. Toisaalta metallijätti on edelleen voimissaan – esimerkiksi taannoinen Rockfestin-keikka oli ilahduttavan verevä show, ja yhtyeen tuorein albumi Firepower osoittautui vallan erinomaiseksi paketiksi perinneheviä. Toisaalta sen jäsenille alkaa kertyä sen verran ikää, että eläköityshuhuja kiertää jatkuvasti. Glenn Tiptonin Parkinson-diagnoosi ja jättäytyminen kiertueelta antoivat huomattavasti lisäpontta lopettamisspekulaatioille.

Blabbermouth uutisoi Musik Universe -sivuston haastattelusta, jossa basisti Ian Hill kommentoi tilannetta. Hänellä on iloisia uutisia kaikille, jotka toivovat Firepowerille jatkoa: uusi levy on Hillin mukaan tukevasti suunnitelmissa.

”Ei ole mitään syytä, miksi emme tekisi vielä uutta musiikkia. Glenn kykenee edelleen soittamaan, vaikkakin vain lyhyitä hetkiä. Huononakin päivänä hän kykenee siihen. Hän vain ei pysty hoitamaan kokonaista keikkasettiä tällä hetkellä”, Hill sanoo.

”Sekin saattaa kuitenkin muuttua – hän saattaa saada hoitoa, joka auttaa häntä esiintymään – mutta ei ole mitään syytä, miksi emme voisi kirjoittaa uusia biisejä. Ja hän kykenee soittamaan kitaraa levylle. Joten Firepowerin ei ole tarkoitus olla viimeinen albumimme.”

Hyvä hyvä! Sitten vain toivotaan, että bändin kova sävellysvire jatkuisi edelleen. Toivotaan parasta.

Lisää luettavaa