Mitä kuuluu Bruce Dickinsonin tulevalle sooloalbumille? Tuottaja ei ainakaan sanoissaan säästele projektia hehkuttaesaan

19.11.2022 16:49

Entinen Anthrax-solisti Neil Turbin jututti tuottaja Roy Z:tä Metal Voicen puolesta viime torstaina järjestetyssä Bowl For Ronnie -tapahtumassa PINZ-keilahallissa Kalifornian Studio Cityssä.

Mieheltä pyydettiin muun muassa päivitystä Iron Maiden -solisti Bruce Dickinsonin tulevaan sooloalbumiin liittyen.

”En voi kertoa paljoakaan, mutta sen parissa työskennellään ja se kuulostaa upealta”, tuottaja toteaa. ”Itse asiassa se kuulostaa mahtavalta.”

Roy Z muisteli myös takavuosien yhteistyötään Judas Priest -laulaja Rob Halfordin kanssa.

”Se mitä teimme Robon kanssa oli coolia. Olin juuri [Rock and Roll] Hall of Fame -juhlissa ja oli siistiä nähdä Richie Faulknerin ja K. K. [Downingin] vaaleitten hiuspehkojen pyörivän yhdessä, ja tietysti Scott Travisia, [Glenn] Tiptonia ja Iania [Hill]. Juttu on niin, että emme voi unohtaa heavy metalin merkitystä ja mitä merkitsee nousta vaatimattomista oloista ja luoda teräkseen kokonaan uusi soundi. Ja sain myös tilaisuuden hengailla Les Binksin kanssa. Oli myös todella päräyttävää nähdä Les ja Scott Travis rokkaamassa yhdessä. Oli uskomatonta nähdä heidät kaikki yhdessä.”

Tulevista tuunnitelmistaan puhuessaan Roy Z sanoo kiirettä piisaavan, mutta toistaiseksi mies keskittyy Dickinsonin kanssa työskentelyyn. Kaiken muun puuhailun ohessa on kuitenkin syntymässä myös kolme(!) kirjaa.

Lisää luettavaa