Mitä kuuluu Judas Priestin työstämälle albumille? Basisti Ian Hillin mukaan materiaalia on kasassa jo ainakin tarpeeksi

6.9.2021 20:25

Basisti Ian Hillin mukaan Judas Priest jatkaa edelleen tiukasti työskentelyä uuden albumin parissa.  The Morning Callin haastattelussa mies sanoo, että ”Materiaalia on tarpeeksi ainakin yhdelle tai kahdelle levylle.”

”Covid on ollut iso ongelma viime vuoden aikana”, Hill toteaa. ”Meillä ei ole ollut mahdollisuutta kokoontua yhteen. Jotkut kavereista asuvat Valloissa ja pari Britanniassa, joten emme pääse oikein treenaamaan yhdessä. Paikat ovat juuri avautumassa, ja tilanne helpottumassa, joka on bonusta.”

Hill kertoo kitaristien Richie Faulknerin ja Glenn Tiptonin koonneen ideoitaan lisäten, että ”He tavallaan muodostavat kappaleet noista ideoista ja kun heillä on raakaversio kasassa, minä ja Scott [Travis] saamme kopion siitä, lisäämme niihin basso- ja rumpuraitamme ja jatkamme siitä eteenpäin.”

Basistin mukaan tiedostojen lähettely on ollut ”sotkuinen prosessi”, ja mies odottaakin kovasti pääsevänsä jälleen samaan huoneeseen tovereidensa kanssa.

”Se on silloin paljon helpompaa ja aidompaa”, Hill sanoo. ”Huomaat kaikkien vibat. Suosin kasvotusten toimimista ja sitä, että olemme kaikki yhdessä.”

Yhtye julkisti aiemmin massiivisen, syksyllä ilmestyvän Reflections – 50 Heavy Metal Years of Music -boxin, jolta löytyy materiaalia aina vuoden 1974 Rocka Rollasta vuoden 2018 Firepoweriin. 42 cd:n paketti sisältää muun muassa kaikki yhtyeen studio- ja livealbumit.

Judas Priest tahkoaa parhaillaan myös tien päällä juhlistamassa 50-vuotista taivaltaan heavy metalin parissa.

Lisää luettavaa