Mitä Mötley Crüe edellä, sitä Kiss perässä: elämäkertaelokuva tekeillä, alustava julkaisuajankohtakin tiedossa

Sami Lommi

Kun Mötley Crüe-, Elton John- ja Queen -elokuvat ovat osoittautuneet hiteiksi, ovat luonnollisesti muutkin muusikot innolla haaveilemassa omista leffoistaan. Ozzy Osbourne -viritelmä taitaa olla jo työn alla, ja nyt kantautuu tietoja, että myös Kissin tarina aiotaan kääntää elokuvaksi.

Elokuvasta kertoi Kissin manageri Doc McGhee, joka puhui aiheesta Mitch LaFonin haastattelussa. Projekti on ilmeisesti vielä hyvin alkutekijöissään, mutta sen verran manageri tiesi kertoa, että elokuvan tuottaa Mark Canton.

”Hän on hieno tuottaja ja mainio tyyppi”, McGhee sanoo haastattelussa. ”Toivon, että ensi viikolla pääsemme sopimukseen studion kanssa ja voimme viimeistellä käsikirjoituksen. Elokuva voisi olla valmis ensi vuoden heinäkuussa.”

Tämä olisi sikälikin sopiva ajankohta ensi-illalle, että Kissin viimeiseksi kiertueekseen ilmoittama rundi päättyy 17. heinäkuuta 2021 New Yorkissa. Mikäli elokuvasta tulee aiempien musiikkileffojen veroinen hitti, voi Gene Simmons kenties sitten pohtia, pitäisikö tehdä nk. ”mötikät” tuon lopettamispäätöksen suhteen.