Mitä siitä, jos mä haluan vain rauhaa ja rakastella, laulaa Yona – uusi single julki, kevätkiertue julki

Rauhaa ja rakastella -kappale on ensimmäinen singlejulkaisu tulevalta albumilta.
31.3.2023 08:25

Uusimmalla Vain elämää -kaudella mukana ollut laulaja-lauluntekijä Yona julkaisi tänään uuden Rauhaa ja rakastella -singlen. Kappale on ensimmäinen singlejulkaisu tulevalta yhdeksänneltä studioalbumilta.

– Rauhaa ja rakastella on toive, rukous, tai ehkäpä vain utopia maailmasta, jossa jokainen voisi elää itseä tai muita satuttamatta, mahdollisimman omannäköistä elämää ja omia vahvuuksiaan toteuttaen, Yona kertoo tiedotteessa.

Kappaleen tuottajana on toiminut Mauri Syrjälä. Biisillä kuullaan myös Yonan bändiä, jonka kanssa artisti suuntaa ensi viikolla kevätkiertueelle. Huhtikuun klubikeikkojen jälkeen starttaa koko kesän pituinen festivaalikiertue. Bändiin kuuluu Juhani Grönroos (kitara), Juho Kanervo (sello), Antti Kujanpää (koskettimet), Tuomas Timonen (rummut) sekä̈ Antti Kivimäk(basso).

Yonan kevätkiertue:6.4 Liminka, Heikki Sarvela -sali7.4 Kuopio, Sawohouse8.4. Rovaniemi, Kulttuuritalo Korundi9.4. Oulu, 45 Special13.4. Järvenpää, Järvenpää-talo14.4. Porvoo, Taidetehdas15.4. Hämeenlinna, Suisto21.4. Lahti, Finlandia-klubi22.4 Tuusula, Krapin Paja28.4. Turku, Telakka Unplugged (Trio)29.4. Seinäjoki, Kalevan Navetta (Trio)

Lisää luettavaa