No jopas! Mick Jagger ja Dave Grohl julkaisivat yhteisbiisin – inspiraatio löytyi viime aikojen tapahtumista

13.4.2021 21:03

Foo Fighters -nokkamies Dave Grohl ja Rollari-legenda Mick Jagger yllättävät yhteisellä kappaleella.

Kaksikko on juuri julkaissut Eazy Sleazy -nimisen biisin, joka on saanut inspiraationsa viimeisen vuoden tapahtumista.

”Halusin jakaa tämän optimismilla ladatun kirjoittamani biisin lockdown-olojen päättymisestä – kiitos Dave Grohlille rumpuihin, bassoon ja kitaraan tarttumisesta, oli todella hauskaa työskennellä kanssasi – toivottavasti nautitte Eazy Sleazystä!”, Jagger kommentoi.

”On vaikea kuvata sanoin mitä tämän kappaleen äänittäminen Sir Mick Jaggerin kanssa merkitsee minulle”, Grohl kpuolestaan toteaa. ”Se on enemmän kuin toteen käynyt unelma. Juuri kun luulin, ettei elämä menisi tästä enää hullummaksi… se on ehdottomasti kesäbiisi!”

”Olen varma, että eristyksen tai osittaisen eristyksen ilmapiiri on muuttanut sitä, mitä tänä aikana luodaan”, Jagger kertoi Consequence of Soundille. ”Kirjoitin sen todella nopeasti muutama viikko sitten. Ajattelin, että ’Voisin hyvin kirjoittaa koko kokemuksesta semi-humoristiseen tyyliin. Se ei ole tietenkään täysin humoristinen biisi, sillä aihe itsessään ei ole hauska. Mutta se kertoo hyvin erilaisessa maailmassa elämisen kokemuksesta, jota on jatkunut nyt kokonaisen vuoden ajan.”

”Tuumailin, että kuka olisi kokenut työskentelemään kotoa käsin, ja jonka kanssa voisin tehdä töitä etäisyyden päässä? Ja kuka olisi täysillä mukana? ”, Jagger jatkaa. ”Ajattelin Daven olevan oikea henkilö tähän, sillä hän on mahtava rumpali. Halusin ehdottomasti liverummut, joten ajattelin Daven sopivan hommaan. Otin häneen yhteyttä ja hän sanoi, että ’Käyn töihin heti huomenna!’ Vastasin vain, että ok. Hän soitti bassot ja joitain kitaraosuuksia, ja minä puolestani joitakin kitarajuttuja. Teimme sen melko nopeasti.”

Tarkasta kappaleen lyriikkavideo alta.

Lisää luettavaa