Miten Alexi Laihosta tuli Children of Bodomin keulakuva ja arvostettu kitarasankari? Asiaa selvitetään uudessa podcast-sarjassa

5.6.2024 13:17

Urallaan Children of Bodomissa, Bodom After Midnightissa ja Sinergyssä vaikuttanut Alexi Laiho (1979-2020) äänestettiin useampaan kertaan maailman parhaaksi metallikitaristiksi ja tämä nautti suurta arvostusta niin fanien kuin kollegojen keskuudessa. Mitkä asiat ja luonteenpiirteet ajoivat häntä eteenpäin? Ketkä hänen ympärillään toteuttivat hänen visioitaan ja auttoivat matkalla huipulle? Mikä ajoi häntä treenaamaan enemmän kuin kukaan muu? Entä mitkä olivat hänen elämänsä demonit?

Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastausta Ylen uudessa kuusiosaisessa Maailman paras Alexi Laiho -podcastissa, jota varten on haastateltu Children of Bodom -soittokaverien lisäksi myös monia Laihon ystäviä, kollegoita ja faneja. Mukana ovat myös Alexin omat idolit Steve Vai, Kerry King ja Zakk Wylde.

Pauliina Grymin ja Harri Hakasen toimittama podcast-sarja julkaistaan Yle Areenassa maanantaina 10. kesäkuuta. Sarjan trailerin voit katsoa/kuunnella alta.

Lisää luettavaa