Mitenkähän tässä käy – Backyard Babiesin Dregen kohtaa ammattinyrkkeilijä Robert Heleniuksen

Onneksi ei sentään nyrkkeilykehässä, vaan hivenen turvallisemmin pokeripöydässä. Juuri saamamme tiedotteen mukaan Dregen ja Helenius istuvat pokeripöydän äärelle Paf Poker Challenge -turnauksessa. Tapahtuma järjestetään 5.–7.5. hotelli Arkipelagissa Maarianhaminassa.

“Pokeri on minulle tapa rentoutua, samalla tavalla kuin esimerkiksi kalastus. Silloin on tavallaan omassa kuplassaan, keskittyneenä. Ja sitä paitsi minulla on jo maailman paras ammatti, jota harjoitan vuorokauden ympäri”, Dregen kertoo tiedotteessa.

Myös Helenius lähtee kisaan itsevarmana, vaikka kertoimet eivät olekaan hänen puolellaan – vedonlyöntikerroin sille, että Heleniuksen sijoitus on turnauksessa parempi kuin Dregenin, on tällä hetkellä 2.00. Dregenin vastaava kerroin on 1.72. Viime vuonna Helenius sijoittui sijalle 75.

”Tänä vuonna olen todella treenannut ennen pokeriturnausta, joten tavoitteeni on päästä pelaamaan finaalipäivänä. Jos voitan turnauksen, tiedän jo, minne voittorahat menevät. Minullahan ei ole tavallista työtä, jossa kuukausipalkka on taattu, joten voisi olla hyvä panna rahaa hieman säästöön tulevan varalle”, Helenius kertoo tiedotteessa.

Dregen kuittaa nyrkkeilijän toiveet kuitenkin turhiksi:

“Mitä todennäköisimmin etenen turnauksessa pitemmälle kuin Helenius. Nyrkkeilijät eivät ole yhtä kärsivällisiä kuin kalamiehet.”

Lisätietoa Paf-turnauksesta löytyy tapahtuman kotisivuilta.