Mitkä albumit Vince Neil ottaisi mukaan autiolle saarelle? Mötley Crüe -laulaja listasi suosikkilevynsä

15.8.2023 08:26

Jos olet sattunut koskaan miettimään, mitä levyjä Vince Neil arvostaa tässä maailmassa kaikkein eniten, niin nyt saatiin asiaan valaistusta. Mötley Crüen laulaja otti aiheeseen kantaa AXS TV:n videohaastattelussa, ja kysymyksenasettelu kuului tarkalleen ottaen siten, mitkä albumit herra haluaisi mukaansa, jos jäisi jumiin autiolle saarelle ja näillä nimenomaisilla levyillä pitäisi pärjätä tästä ikuisuuteen. Neil luetteli viisi valintaa.

”Numero yksi, AC/DC:n Back in Black, koska sillä levyllä ei ole kuin hittejä. Ja minä rakastan AC/DC:tä. Olemme kiertäneet heidän kanssaan aiemmin, he ovat loistavia tyyppejä. Heidän kanssaan on hauskaa, ja minusta on kivaa muistella noita muistoja”, Neil sanoo.

”Numero kaksi, ottaisin Aerosmithin Rocksin. Rocks sisältää paljon kovia hittejä. Monet eivät tunne sitä levyä kovin hyvin, mutta itse kuuntelen sitä koko ajan. Muistan, miten menin kotiseudullani Kaliforniassa rannalle surffaamaan ja kuuntelin sitä levyä koko matkan biitsille ja takaisin.”

”Numero kolme on Creedence Clearwater Revivalin Cosmo’s Factory. Olen aina rakastanut Creedenceä. Isäni esitteli bändin minulle. John Fogerty on hieno laulaja, ja heitä on hauskaa kuunnella. Mitäs sitten? Neljänneksi ottaisin Journeyn levyn. Mikä tahansa niistä, ne ovat kaikki upeita. Journey ei ole koskaan julkaissut huonoa levyä. Viidenneksi ottaisin Beach Boysin Endless Summerin, koska jos loikoilen jossain rannalla itsekseni, haluan kuunnella Endless Summeria.”

Ei pöllömpiä valintoja ollenkaan! Varmaan aika samankaltainen lista kuin monella muullakin rockin ystävällä – esimerkiksi Slash on tunnettu Aerosmithin Rocksin arvostaja. Kitaristi on itse asiassa tainnut mainita, että se levy muutti hänen koko elämänsä. Laitetaanpa soimaan!

Lisää luettavaa