Mokoma saa oman bändioluen, joka eroaa muista rockkulttuurin stereotypioita rikkovalla tavalla

Mokoma.

Mokoma-olut on Suomen ensimmäinen alkoholiton bändiolut.

Tänä päivänä ei ole mitenkään poikkeuksellista, että yhtyeen oheistuotevalikoimaan kuuluu oluita ja muita juomia. Nyt oman bändioluensa saa myös suomithrashin pioneeri, jonka yhteistyössä Saimaa Brewing Companyn kanssa tehty olut poikkeaa kuitenkin muista varsin merkittävästi.

”Iloitsemme yhteistyömahdollisuudesta näin legendaarisen kovan metallibändin kanssa. Erityisen merkittävän projektista tekee se, että julkaisemme rockkulttuurin stereotypioita rikkoen alkoholittoman oluen. Olemme panostaneet alkoholittomien oluiden tuotekehitykseen ja on hienoa, että Mokoma on uskonut meille tehtäväksi bändiä edustavan oluen.” kertoo Saimaa Brewing Companyn tuotantopäällikkö Jenni Kehusmaa.

”Jossain vaiheessa huomasin, että useimmiten ostoskoriin osuu Saimaa Brewing Companyn tölkki. Ajatus Mokoman alkoholittomasta oluesta oli elänyt keikkabussissa pitkään, joten yhteistyöhön ryhtyminen oli selviö! Laadukasta tekemistä Saimaan rannalta, yhdistää meitä hienosti. Yhtyeemme on ollut monessa asiassa edelläkävijä, ja oli luontevaa että tuomme bändikaljojen valikoimaan kenties ensimmäisenä maailmassa myös alkoholittoman vaihtoehdon”, kommentoi Mokoman rumpali Janne Hyrkäs.

Mokoman Alcohol free beer 0,3% on kuparinsävyinen ja runsaasti humaloitu ruis IPA. Uutuusolut lanseerataan virallisesti helmikuun lopulla, kun Mokoma starttaa uuden Ihmissokkelo-albuminsa tiimoilta koko Suomen kattavan klubikiertueen.

MOKOMALTA JA SAIMAA BREWING COMPANYLTA SUOMEN ENSIMMÄINEN ALKOHOLITON BÄNDIOLUTMokoma tuo yhdessä Saimaa Brewing…

Posted by Mokoma on Wednesday, January 29, 2020