Monellako miljoonalla klassiset Oasis- ja Helloween-kokoonpanot palaavat kehiin?

No, eivät ainakaan ihan pikkusummilla…

Brittijulkaisu Sunday Mirrorin mukaan Oasis on nimittäin kieltäytynyt ensilevynsä 20-vuotisjuhlakiertueesta. Lehden mukaan palkkashekin koko olisi ollut ruhtinaallinen 20 miljoonaa puntaa.

Tai no, jos vuonna 2009 riitaisesti hajonnut Oasis jostakin syystä tekeekin toivotun paluun, niin kitaristi Noel Gallagher ei aio ottaa osaa siihen touhuun. Muusikko sanoi juuri äskettäin Rolling Stone -lehdelle: ”No, I won’t be getting involved, anyway. If there is a reunion, I won’t be in it”. Laulaja Liam Gallagher on sen sijaan ollut valmis ”hautaamaan sotakirveen” jo pitkään.

Oasiksen paluuhuhut ovat velloneet Iso-Britanniassa kuumina koko syksyn ajan ja pääsyy on juuri yhtyeen klassisen ensilevyn tulevat vuosijuhlat. Komeastihan se soi edelleen:

Saksasta taas kuuluu samankaltaisia uutisia, mutta hieman raskaammalta saralta. Powermetal-suuruus Helloweenin ex-laulaja Michael Kiske on nimittäin puhunut haastattelussa entisestä yhtyeestään ja ryhmän klassisen kokoonpanon mahdollisesta comebackista. Solisti on asian suhteen kovin epäileväinen, mutta sopiva summa nousee kuitenkin keskustelussa esiin:

– If they give me 2 million euros, I’d be stupid not to do it, but I know they’d never do it!

Pari miljoonaa taitaa olla liikaa jopa Wackenin kaltaisten saksalaisten jättifestivaalien järjestäjille, joten Helloweenin ja Kisken paluu taitaa jäädä odottamaan vieläkin parempia aikoja.