Mötley Crüe -basisti juhlistaa 20 vuoden raittiutta – ”Sinä olet ihme, se joka rikkoo addiktion kahleet ja hyvittää pahat tekonsa”

Aikoinaan huumausaineiden kanssa ns. reilummalla kädellä puljannut Nikki Sixx on pysytellyt raittiina jo kaksi vuosikymmentä. Onnittelut lienevät enemmän kuin paikallaan!

Mies julkaisi merkkipäivän kunniaksi kaikille addiktion selättäneille sekä sen kanssa edelleen kamppaileville osoitetun viestin.

”Jotkut yrittävät potkia sinua kasseille, varastaa rahasi, puukottaa sinua selkään, pettää luottamuksesi, sabotoida elämääsi, olla uskomatta sinuun ja juoruilla, kuinka et tule koskaan selviämään päivääkään ilman huumeita tai alkoholia”, Sixx kirjoittaa. ”Ja tiedätkö mitä tulet tekemään? Tulet pysymään raittiina yhden päivän kerrallaan.”

”Sinä olet ihme, se joka rikkoo addiktion kahleet ja hyvittää pahat tekonsa. Se, joka muuttaa sukusi historian”, mies jatkaa. ”Tulet elämään kiitollisuudessa niille, jotka eivät uskoneet sinun pysyvän raittiina tai selviävän hengissä, sillä he tekivät sinusta vahvemman, ja tiedät kuinka paskiaisille annetaan anteeksi. Ja kun näet jonkun, joka kärsii edelleen/räpiköi vedessä haukkoen henkeään, heität heille varmasti pelastusliivin. Sillä me annamme takaisin niille joita koetellaan, ja toivomme, että he antavat hyvän kiertää.”

Sixx on aiemmin kertonut aikovansa julkaista lapsuuteensa ja nuoruuteensa keskittyneen omaelämäkerran nimeltään The First 21: How I Became Nikki Sixx.