Mötley Crüe -basisti lupailee The Dirt -leffan olevan rajua tavaraa heti avauskohtauksestaan alkaen – ”Se on brutaalia nähtävää”

https://www.youtube.com/watch?v=bddv3l3fVDc

Mötley Crüe -basisti Nikki Sixx vieraili äskettäin yhdysvaltaisen radiokanava KLOS:n Jonesy’s Jukebox -ohjelmassa jutustelemassa tulevasta The Dirt -elokuvasta. Rainahan perustuu yhtyeen vuonna 2001 julkaistuun Törkytehdas-historiikkiin, jolta ei juuri hedonistista sekoilua ja kaikenkattavia ylilyöntejä puutu. Juuri tuo K-18-materiaalin yletön määrä sai Paramount Picturesin, jonka oli alunperin tarkoitus toimia elokuvaj tuottajana, takajaloilleen ja ajoi yhtyeen etsimään uusia yhteistyökumppaneita. Sellainen löytyikin kaikeksi onneksi Netflixistä ja sen jälkeen projekti lähtikin etenemään varsin liukkaasti eteenpäin.

”He [Paramount] pitivät konseptista, mutta tarinamme on hieman rajumpi. He toivoivat että karsisimme hieman pahimpia ylilyöntejä, mutta mielestämme se ei olisi ollut reilua kirjaa tai tarinaamme kohtaan”, Sixx kertoo. ”Sitten päädyimme Netflixin pakeille ja he sanoivat, että ’Tehkää elokuva vain suoraan kirjasta.’ He ovat rohkeita, eivätkä välitä. He sanoivat vain, että ’Tehkää se.’ En voi kertoa mikä ensimmäinen kohtaus tulee olemaan, mutta sen nähtyäsi ihmettelet kuinka tämä raina saatiin edes tehdä.”

Sixx myöntää, että vaikka jotkut kohtauksista ovat kieltämättä saastaisia, totuutta ei olisi ollut järkeä lähteä silottelemaan. ”Se on rehellistä. Mötley Crüelle tapahtui paljon traagisia juttuja, osa niistä oli itseaiheutettuja, osa tuli ulkopuolelta. Jätimme kaiken leffaan, koska uskomme sen olevan ikään kuin perhe-elokuva, sillä olemme yhtä perhettä. Vietämme aikaa yhdessä enemmän kuin kenenkään muun kanssa… se on melko brutaalia nähtävää”, mies päättää.

Voit kuunnella haastattelun kokonaisuudessaan yltä.

The Dirt saa ensi-iltansa suoratoistopalvelu Netflixissä 22. maaliskuuta.