Nyt kun The Dirt -elokuva on kaikkien huulilla, voisiko Mötley Crüe vielä pyörtää lopettamispäätöksensä? – Nikki Sixx kommentoi

Nikki Sixx.

Vuonna 2015 viimeisen keikkansa heittänyt Mötley Crüe on koonnut rivinsä ensi kuussa Netflixissä ilmestyvän The Dirt -elokuvan soundtrackin tarpeisiin. Filmihanke on ajautunut orkesterin kovimpaan nosteeseen sitten jäähyväiskiertueensa aikojen, jonka luulisi olevan omiaan asettamaan lopettamispäätöksen lopullisuuden kyseenalaiseksi ja yllyttämään edelleen soittokykyiset muusikot takomaan kun rauta on niin sanotusti kuumenemassa. Basisti Nikki Sixxin mukaan moista ei kuitenkaan ole tapahtumassa.

”Joskus katson ystäviäni, kuten Aerosmithin ja Metallican kundeja ja mietin, että ’Perkele, heitimmekö sittenkin hanskat naulaan liian aikaisin?'”, mies tuumailee Rolling Stonelle. ”Mutta tulevaisuudessamme ei siintele yksittäiskeikkoja. Ehkä vain keräännymme jammailemaan Mick Marsin olkkariin.”

Samassa yhteydessä rumpali Tommy Lee kertoo yhtyeen välien parantuneen huomattavasti jäähyväiskiertueen jälkeen, vaikka ensi alkuun välit olivatkin kaikkea muuta kuin lämpimät.

”Kaikki on nyt hyvin”, mies toteaa. ”Se rundi kesti melkein kaksi vuotta putkeen, enkä usko sen lopussa kenenkään enää koskaan halunneen nähdä toistensa naamoja. Se oli kuin tylsäksi käynyt avioliitto. Olin ainoa paikalla isoissa uudenvuodenaattona järjestetyissä lopetusbileissä. Olin vain että, ’Tiedättekö mitä? Haistakaa jäbät pitkä paska.’ Noin vuoden päästä kaikki alkoivat joko kaivata toisiaan tai vain ihmetellä mitä oikein tapahtui. Olimme aivan eri tunnelmissa, joten palasimme yhteen ja elvytimme vanhoja ystävyyssuhteita ja muuta, mitä toisiaan rakastavat ihmiset nyt tekevät.”