Mötley Crüe -kitaristi lupaili suuria, mikäli yhtye pyörtäisi lopettamispäätöksensä – Steel Panther -rumpali tarttui syöttiin

24.11.2019 19:31

Mötley Crüe -kitaristi Mick Mars vieraili vuonna 2014 That Metal Show -ohjelmassa muun jutustelun ohessa vakuuttelemassa, että yhtye oli todellakin vetäytymässä keikkalavoilta lopullisesti vuoden 2015 päätteeksi. ”Sanotaanko nyt vaikka näin, että mikäli niin tapahtuu, kutsun kaikki paikalle ilmaiseksi”, mies vielä tokaisi, kun puhe kääntyi siihen, voisiko Crüe vielä palata lavoille jäähyväiskiertueensa jälkeen.

Video vanhasta haastattelupätkästä lähti leviämäään heti, kun Mötikkä aiemmin tällä viikolla ilmoitti palaavansa tien päälle ensi vuonna kera Def Leppardin ja Poisonin.

Crüe-leirin kanssa peistä useampaankin eri otteeseen taivuttanut Steel Panther -yhtye, tai tarkemmin sanottuna sen rumpali Stix Zadinia, ei selvästikään voinut vastustaa kiusausta päästä kuittailemaan Marsille tämän itsevarmoista vakuutuksista.

”Ihan oikeasti, Mick Mars lupasi kaikille ilmaiset liput”, mies kirjoittaa Twitterissä. ”Mick, voitko laittaa Steel Pantherin listalle? Mihin aikaan aloitatte? Minne minun pitää mennä? Soitanko? Näenkö sinut ennen keikkaa? Haluatko lähteä ulos sen jälkeen? Tutullani on strippipaikka ihan lähellä!”

Steel Panther -laulaja Michael Starr puolestaan kommentoi The Front Row Reportin hiljattaisessa haastattelussa tienneensä koko ajan, että Mötikkä tekee vielä jossakin vaiheessa paluun.

”Tiesin sen jo silloin, kun he kuusi vuotta sitten allekirjoittivat sopimuksensa, että tämä tulisi jossain vaiheessa tapahtumaan”, Starr kommentoi. ”Niin se vain menee. He ovat aivan liian ikoninen bändi vain lopettaakseen. Kun kuulin heidän lopettamisaikeistaan, ajattelin että ’Oikeasti? Älkää tehkö sitä. Se on ihan perseestä.’ Ymmärtäisin tauon, mutta… enpä tiedä. En ole heidän asemassaan. He ovat rokanneet ankarasti 30–40 vuotta.”

”Ollakseni täysin rehellinen, olen iloinen että he palaavat”, mies jatkaa. ”Olen iloinen myös siitä, että he rundaavat Defin ja Poisonin kanssa. Se tulee olemaan eeppinen kiertue, joka saa ihmiset jälleen innostumaan rock’n’rollista ja heavy metalista. Se on tärkeää. Juuri sitä mekin yritämme tehdä.”

Alla Zadinian twiitti.

Tässä vielä Marsin lupaus vuodelta 2014:

Lisää luettavaa