Mötley Crüe on kuollut, kauan eläköön Mötley Crüe – Vince Neil saapuu ensi kesänä Suomeen esittämään Mötikkä-hittejä

Jaahas, että sillä tavalla. Mötley Crüe tunnetusti lopetti uudenvuodenaattona 2015, mutta laulaja Vince Neil ei malttanut pysyä kauaa erossa vanhan bändinsä tuotannosta. Tiedote kertoo, että mies saapuu ensi kesänä Porispereen 3.8. tarjoamaan puhdasverisen Mötley-show’n.

Samalla saadaan yksi Poria varjostava epäkohta suurin piirtein korjatuksi: vuonna 2010 Mötley Crüen keikka jouduttiin tunnetusti perumaan Sonispheressä hengenvaaralliseksi yltyneen myrskyn vuoksi, mutta nyt vahinko voidaan ottaa takaisin. Hyvä!

Vince Neilin lisäksi Porisperessä esiintyvät ensi kesänä skottiyhtye The Exploited, Michael Monroe, Olavi Uusivirta, Eläkeläiset ja Battle Beast. ”Ensi kesä näyttää muutenkin erittäin lupaavalta, sillä ohjelmisto on paria palasta vailla valmis”, promoottori Harri Vilkuna kommentoi tiedotteessa.

Jo kahdeksatta kertaa järjestettävän Porisperen sunnuntaipäivän ohjelmisto julkaistaan tammikuussa 2018. Sunnuntaille voi kuitenkin jo ostaa joululahjalippuja. Koko ensi kesän artistikattaus tulee julki kevään aikana.

Joulunajan tarjousliput tapahtumaan maksavat S-etukortilla 84,50 euroa (kolme päivää), 74,50 euroa (perjantai ja lauantai) ja 48,50 euroa (perjantain tai lauantain päivälippu). Sunnuntain päivälippu on aikuisille 34,50 euroa ja lapsille 27,50 euroa, ja lisäksi on tarjolla 99 euron perhelippu (kaksi aikuista ja kaksi lasta).

EDIT: Kappas, Vince tekee ensi kesänä Suomessa parikin keikkaa. Hänet nähdään Mötiköiden merkeissä myös Jurassic Rockissa (3.–4.8.) Tapahtumaan on varmistunut myös vanha kunnon Turbonegro. Hyvä!