Mötley Crüe puuhaa kiertuetta, mutta Mick Marsilla on muitakin suunnitelmia ensi vuodelle

2.12.2019 11:21

Niinhän siinä taas nähtiin, että vaikka bändi puhuisi miten vakuuttavin sanankääntein jäähyväisistä tai viimeisistä kiertueista, ei niihin penteleisiin ole luottaminen. Mötley Crüe vannoi ja vakuutti laittavansa hanskat naulaan vuosien 2014–15 ”viimeisen kiertueensa” jälkeen, mutta kuinka ollakaan, ensi vuonna bändi lähtee areenarundille Poisonin ja Def Leppardin kera. Saapa nähdä, miten esimerkiksi Slayerin ja Kissin eläköityminen sujuu.

Mötiköiden aktivoituminen aiheuttaa myös sen, että Mick Marsille on tulevasta vuodesta kehkeytymässä varsin vilkas. Kitaristi on valmistautunut julkaisemaan keväällä soololevynsä, ja vaikka Mötley-rundi pamahti päälle, soolosuunnitelmat pitävät yhä.

”Mikään tai kukaan ei seiso sooloalbumini tiellä. Odotelkaa sitä julkaistavaksi huhtikuussa 2020”, Mick kirjoittaa Twitterissä. Aiheesta uutisoi NME.

Mars kertoi sooloalbumistaan aikaisemmin Talking Metal -podcastin haastattelussa (Loudwiren jutun voi lukea täältä). Kitaristin mukaan tiedossa on Mötikäitä raskaampaa musiikkia, jos nyt täysverisen metallin puolelle ei sentään mennä. Kovin innoissaan Mick tuntuu soolohommistaan olevan, toivottavasti homma ei hautaudu ihan kokonaan Mötley-reunionin varjoon.

Lisää luettavaa