Mötley Crüe -rumpalin ja pojan riita otti uusia kierroksia – Tommy Lee sanoi pettyneensä jälkikasvuunsa, Brandon julkaisi videon tajuttomasta isästään

Että sellainen isänpäivä Leen taloudessa sitten.
18.6.2018 12:53

Entinen Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee ja tämän Brandon-poika ajautuivat käsirysyyn ja vakaviin riitoihin aiemmin keväällä. Sunnuntaina 17. kesäkuuta Amerikassa vietettiin isänpäivää, jonka kunniaksi Lee julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään sekä omasta isästään. Kuvan saatteeksi kirjoitettu teksti sai kuitenkin Tommyn ja Brandonin väliset riidat taas ilmiliekkeihin.

Lee kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteydessä, ettei aio kaunistella ja peitellä mitään vaan toteaa isänä olemisen olevan vaikeaa – ja lisää tuntevansa aika ajoin epäonnistuneensa kasvattajana. Erityisesti hän katsoo epäonnistuneensa omalta isältää saamien oppien siirtämisestä jälkipolvelleen.

”Lapseni eivät ymmärrä asioiden arvoa. Jos he rikkovat jotain, he eivät välitä, koska tietävät saavansa uuden tilalle. Jos he loukkaavat jotakuta, he eivät välitä, koska liian moni ihminen sanoo heille että se on ihan ok. Mutta syy ei ole yksin minun vaan heidän äidillään on ollut asiassa iso vaikutus huono käytöksen hyväksymisessä ja palkitsemisessa”, Lee tilittää.

”Älkää ymmärtäkö minua väärin, rakastan heitä suuresti, mutta joskus on vaikeaa katsoa lastensa kasvavan ilman moraalia. Rakastan poikiani, mutta he osaavat olla myös todellisia persereikiä. Ja se on totuus.”

Brandon Lee ei isänsä avautumisestaan pitänyt sitten yhtään vaan hyökkäsi tämän kimppuun Instagramin välityksellä ensin sanallisesti ja myöhemmin vielä videopätkällä, jossa kuvataan tajuttomana lattialla makaavaa rumpalismiestä.

”Muistatko mitä tapahtui viimeksi, kun aloit suoltaa tätä paskaa? Hyvää yötä! Sinun olisi pitänyt hoitaa isyys paremmin. Jos olemme mielestäsi niin pahoja (mitä emme ole, voin vakuuttaa), niin ehkä sinun olisi pitänyt olla läsnä useammilla syntymäpäivillä ja pesismatseissa. Sinunlaisesi ei voisi kasvattaa sellaista miestä, joka olen. Jälleen kerran nostat perheemme todella huonoon valoon. Kuka vittu oikein olet? Jatka elämääsi, niin me muutkin olemme tehneet. Tai muuten pistän sinut takaisin nukkumaan”, Brandon tilittää vastaukseksi isälleen.

Melko surkealla tolalla ovat Leen perhesuhteet siis.

https://instagram.com/p/BkJTnJTFzMW/

https://instagram.com/p/BkJVDaAFt9R/

Lisää luettavaa