Mötley Crüe -tuottaja ei ole yhtä mieltä Nikki Sixxin muistelmissa kuvaamista tapahtumista – ”Muistamme asiat eri tavoin”

15.10.2023 21:32

Ian Gittinsin ja Nikki Sixxin kirjoittamat Heroiinipäiväkirja-muistelmat summaavat Mötley Crüe -basistin seikkailut ja sekoilut huumeiden kurimuksessa.

Tuottaja Tom Werman, joka oli työstämässä Mötley Crüen levyjä Shout at the Devil (1983), Theatre of Pain (1985) ja Girls, Girls, Girls (1987), ei ole kuitenkaan yhtä mieltä opuksessa kuvatuista tapahtumista. Werman puhui asiasta tuoreessa Artists On Record Starring ADIKA Live! -podcastin haastattelussa.

Mieheltä kysyttiin tunnelmia yhtyeen The Dirt – Törkytehdas -kirjasta ja myöhemmin ilmestyneestä samannimisestä elokuvasta.

”Se oli aika fiktiivinen. Siellä on faktoja, mutta juttuja on aina liioiteltu, ja olin helpottunut etten ollut mukana kirjassa ja elokuvassa”, Werman sanoo. ”Nikki ruoski minua Heroiinipäiväkirjassa. En ole samaa mieltä mistään hänen sanomastaan, muistamme asiat eri tavoin. Hän väittää päätyneensä tuottamaan suurimman osan Vincen [Neil] lauluista. Ei pidä paikkaansa. Siellä on muitakin tuollaisia juttuja, kuten se, että roikuin muka puhelimessa kaiken aikaa. Selasin muistikirjaani – jos kerran olin niin huono, miten minulla on sitten 23 kulta- ja platinalevyä? Tai miksi he eivät antaneet minulle potkuja… sen sijaan että antoivat minun tehdä toisen ja vielä kolmannenkin levyn? Ei ole helppoa kun on joskus tehnyt jotain – sitä saa sietää kaikenlaisia piikkejä. En väitä että se oli täydellistä. Bailasin kundien kanssa, mutta erityisesti Heroiinipäiväkirjassa on epätarkkuuksia, koska sen kirjoittaja käytti heroiinia. Ylläri.”

Lisää luettavaa