Mötley Crüen ex-laulaja ei pidä siitä, miten hänet esitettiin The Dirt -elokuvassa – ”He saivat sen näyttämään siltä kuin olisin esiintynyt kahdeksalle ihmiselle lukion jumppasalissa”

John Corabin mielestä hänet olisi voinut jättää pois Mötley Crüe -elokuvasta.
6.7.2023 20:45

The Metal Voice haastatteli hiljattain Mötley Crüessa vuosina 1992-1997 laulanutta John Corabia. Solisti teki yhtyeen kanssa Mötley Crüe -nimisen albumin, joka ilmestyi vuonna 1994 ja oli kaupallinen epäonnistuminen. Corabi sai bändistä kenkää, kun Vince Neil liittyi takaisin yhtyeen riveihin.

Corabilta kysyttiin haastattelussa, mitä mieltä hän on siitä, miten hänet esitettiin yhtyeestä kertovassa, vuonna 2019 ilmestyneessä The Dirt -elokuvassa. Laulajan mielestä hänet olisi voinut jättää leffasta kokonaan pois.

”He olisivat vain voineet näyttää bändin hajoavan ja sitten kasaavan rivinsä uudestaan. Ainoa asia, mikä minua häiritsee elokuvassa on se, että he saivat sen näyttämään siltä kuin olisin esiintynyt kahdeksalle ihmiselle lukion jumppasalissa. Ihan sama, se on mitä se on. Se ei häiritse minua enää, mutta se on mielestäni vähän liioiteltu, heidän [elokuvan tekijöiden] näkemyksensä noista ajoista”, Corabi kertoo.

Solisti huomauttaa, että jokainen voi itse etsiä Youtubesta keikkavideoita niiltä ajoilta kun mies oli bändissä, ja huomata, että yleisöä on huomattavasti enemmän kuin elokuva antaa ymmärtää. Myöskään näyttelijävalinta ei mennyt miehen mielestä aivan nappiin. Leffassa Corabia esittää Anthony Vincent.

”Joo, yksikään keikka ei ollut loppuunmyyty, mutta soitimme silti kolmelle, neljälle, viidelle, kuudelle tai seitsemälle tuhannelle ihmiselle areenoiden koosta riippuen. Minusta oli aika paskamaista esittää asia sillä tavalla. Toinen juttu on se, että jos ja kun he pistivät minut tähän leffaan, olen vihainen siitä, etteivät he palkanneet Morgan Freemaniä esittämään minua. Tiedäthän, hän on aina niin fiksu ja siisti tyyppi jokaisessa elokuvassa.”

Katso haastattelu alta. The Dirtiä käsittelevä osuus alkaa yhdeksän minuutin kohdalla.

Lisää luettavaa