Motörhead-rumpali on ”iloinen”, ettei Lemmy ole todistamassa nykypäivän ”poliittista korrektiutta” – ”Se tekisi hänet hulluksi”

18.3.2023 14:25

Entistä Motörhead-rumpali Mikkey Deetä haastateltiin hiljattain Metal Pilgrimiin. Jutustelun tuoksinassa miestä pyydettiin kertomaan erityisen mieleen painunut ”hullu” tapahtuma Lemmy Kilmisterin matkassa.

”Tuo on vaikein kysymys jonka voit minulta kysyä, sillä Lemmyllä oli tapana sanoa: ’Olemme Spinal Tap ilman kässäriä.’ Kaikenlaista tapahtui — hauskoja juttuja — joka ikinen päivä”, Dee sanoo. ”En voi valita vain yhtä tapausta. Se on liian vaikeaa, koska meillä oli niin hauskaa yhdessä, ja siellä tapahtui niin paljon kaikkea hullua että nykyään makaan toisinaan sängyssä ja muistelen tiettyjä kiertueita tai muita ja tuumin, ’en voi uskoa että niin tapahtui.’ Tänä päivänä sitä on melkein mahdotonta kuvitella koska maailma on muuttunut niin paljon kaiken hyväksynnän myötä. Yksi juttu josta olen iloinen on se, ettei Lemmyn tarvinnut kokea tätä vihaamaani vitun poliittista korrektiutta.”

Rumpalilta tiedusteltiin, canceloitaisiinko Motörhead nykypäivänä.

”Rikkoisimme kaikki mittarit”, Dee sanoo. ”Tarkoitan, että vitsin heittäminen jostakusta ja vitsin kestäminen on osa elämää, sellaista sen pitäisikin olla. Mutta tänä päivänä et voi sanoa mitään ennen kuin ihmiset sekoavat aivan turhasta. Ei minkäänlaista huumorintajua.”

”Joten olen iloinen ettei Lemmyn tarvinnut kokea tätä, sillä se tekisi hänet hulluksi”, rumpali jatkaa. ”Hän oli vitsailija ja pilailimme jatkuvasti toistemme ja muidenkin kustannuksella. Osoitimme hyvää henkeä ja otimme millaiset tahansa pilat ja vitsit vastaan. Sellaisia me olimme. Sen takia tapahtui kaikkia hulluja ja hauskoja juttuja. Mutta kun ajattelen niitä aikoja, tuumin ’voi luoja. Jos tekisimme samaa nyt, joutuisimme linnaan. Meidät karkotettaisiin koko planeetalta. Meidät lähetettäisiin kuuhun.”

Lemmy Kilmister menehtyi syöpään 70-vuotiaana 28. joulukuuta 2015.

Lisää luettavaa