Muutos Kaamos Metal Cruisen ohjelmistoon: Venom Inc. ei saavukaan paikalle, korvaaja selvillä

7.9.2023 12:47

Mikäli olet odottanut Venom-yhtyeen saatanallisten sävelten kuulemista, nyt on tarjolla huonoja uutisia. Venom Inc. -kokoonpanon keikka Kaamos Metal Cruisella on nimittäin peruttu perheenjäsenen vakavan sairastumisen takia. Pikaista toipumista ja kaikkea hyvää tänne asianosaiselle!

Venomin tilalle on kiinnitetty yli 30-vuotista uraansa juhlistava Belphegor, joka lienee varsin tervetullut nimi monelle äärimetallin ystävälle. Orkesterin viimevuotinen The Devils -albumi sai muun muassa Soundin sisarlehdessä Infernossa varsin suopean vastaanoton: ”Aika helvetin ytimekkäästi nimetty The Devils sisältää itävaltalaisbändin kaikki piirteet. Se on aggressiivinen, mielenkiintoisella tavalla ’elokuvallinen’ ja ennen kaikkea haasteellinen kokonaisuus, joka on paljon muuta kuin suoraa äärimetallitykitystä”, kirjoitti Joni Juutilainen arviossaan. Lue juttu täältä.

23.–24. syyskuuta järjestettävän Kaamos Metal Cruisen muita esiintyjiä ovat Tiamat, Baest, Atlas, Pressure Points ja Suotana. Juhlapaikkana toimii M/S Viking Grace, ja laiva lähtee liikkeelle Suomen Turusta.

Lisää luettavaa