Myös Yle tarjoaa elävää musiikkia poikkeusolojen ratoksi – nimekkäiden artistien tähdittämä uutuusohjelma esitellään torstaina

18.3.2020 14:18

Yle rientää hätiin helpottamaan artistien keikkapulaa sekä yleisön elävän musiikin janoa. Torstaina 20. maaliskuuta esitellään yleisölle Yle Olohuone: Kaikki kotona live, jossa nimekkäät artistit esiintyvät suorassa lähetyksessä ja yleisökin pääsee osallistumaan show’hun.

Ohjelma esitetään Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa perjantaisin klo 19–21 ja lauantaisin klo 21–23. Ensimmäisenä perjantaina mukana ovat Anssi Kela ja Elastinen, ja lauantaina ruutuun astelevat Vesala ja Pyhimys. Ohjelman juontaa Mikko Kuustonen.

Ohjelman tekoon voi osallistua sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #yleolohuone #kaikkikotonalive. Kotiyleisö voi suorassa lähetyksessä muiden katsojien kanssa kertoa muun muassa mitä on hamstrannut kaappeihin, mikä on paras lautapeli tai paras kotikuntoiluliike. Etukäteen viestejä voi osoitteeseen kaikkikotona@aitomedia.fi ja WhatsAppissa numeroon +358 50 4111842”, tiedotteessa kerrotaan.

”Vaikeina aikoina tarvitaan myös niitä juttuja, jotka vievät ajatukset hetkeksi pois oudoksi muuttuneesta arjesta. Kun meidät eristetään toisistamme, niin olemme itse asiassa enemmän yhdessä kuin koskaan”, Anssi Kela sanoo tiedotteessa. Paula Vesala komppaa: ”Musasta voi saada hetkeksi muuta ajateltavaa kuin virukset. Vietetään kiva lauantai-ilta yhdessä, siispä.”

Lisää luettavaa