Naapurisopu palautettu? – Robbie Williams pyysi Jimmy Pagelta anteeksi epäiltyään julkisesti tämän kärsivän mielenterveysongelmista

Alkaako sopu viimein siintää horisontissa?
27.6.2017 20:19

Brittiläisen pop-tähti Robbie Williamsin yhteiselo Led Zeppelin -kitaristi Jimmy Pagen naapurina ei ole tähän saakka kulkenut kaikkein harmonisimpia polkuja. Ongelmat juontavat juurensa Williamsin kartanon laajennus-/kunnostusurakointiin, joka ei ole kaikilta osin ollut Pagen mieleen. Tästä syntyneen julkisen riidan tiimellyksessä Williams ehti muun muassa epäillä kitaristilegendan mielenterveyttä ja väitti tämän istuneen tuntikausia ulkona äänittämässä rakennustöistä kantautuvia ääniä, vain päästäkseen valittamaan niistä.

Stereogum tietää kuitenkin nyt raportoida Williamsin tarjonneen julkisesti Pagelle rauhanpiippua. Mies nimittäin julkaisi riitaan liittyen lausunnon, jossa hän pahoittelee aiempia puheitaan.

”Haluaisin pyytää mitä nöyrimmin anteeksi naapuriltani Jimmy Pagelta joulun alla lausumiani kommentteja rakennustöihini liittyen, joissa yhdistin hänen väitetyn käytöksensä mielenterveysongelmiin”, Williams aloittaa. ”Jimmy Page on kertonut minulle, että tietyt esittämäni syytökset eivät pitäneet paikkaansa, ja uskon hänen puheensa. Ymmärrän hyvin miksi Jimmy Page on ottanut kommenttini loukkaavina ja pahoittelen niiden aiheuttamaa mielipahaa häneltä ja hänen perheeltään. En tarkoittanut kommenttieni – jotka minun näkemykseni mukaan tehtiin yksityisesti – tulevan koskaan julkaistuksi. Olen pahoillani, että lehdistö julkaisi ne ja toivonkin nyt, että ne voitaisiin poistaa.”

Lisää luettavaa