Nainen synnytti lapsen Metallican konsertissa – ”Joka keikalla sattuu ja tapahtuu, mutta nyt taisin ylittää itseni!”

Luan Figueiró saapui maailmaan bändin soittaessa Enter Sandmania.
9.5.2022 16:41

Monilla keikoilla on nähty jos jonkinlaisia välikohtauksia onnettomuuksista kosimiseen, mutta harvassa ovat ne keikat, jolloin maailmaan tupsahtaa uutta elämää. Niin kuitenkin kävi Metallican keikalla Brasilian Curitibassa lauantaina 7. toukokuuta. Asiasta uutisoi Metal Hammer.

Tatuointiartisti Joice M. Figueiró kertoi Instagram-tarinassaan (joka jaettiin edelleen myös Metallican IG-sivuilla), miten hän lähti miehensä kanssa katsomaan bändin keikkaa, johon he olivat ostaneet liput jo kolme vuotta sitten. Hän lähti katsomaan bändiä siitäkin huolimatta, että oli nyt keikkapäivän vihdoin koittaessa 39 viikolla raskaana. Figueiró katseli keikkaa Couto Pereira -stadionin pyörätuoliaitiossa istuen ja lämmittelijöiden aikana kaikki menikin vielä ihan normaalisti.

”Metallican aikana alkoivat supistukset. Kun noin kolme biisiä oli jäljellä, [mieheni] Jaime kutsui palomiehet paikalle. Ambulanssi hälytettiin paikalle viemään minut synnytyssairaalaan, mutta meillä ei ollut siihen aikaa”, Figueiró kertoo ja sanoo poikansa Luan Figueiró syntyneen stadionilla samalla, kun yhtye soitti keikan viimeistä kappaletta Enter Sandmania.

”Joka keikalla sattuu ja tapahtuu, mutta nyt taisin ylittää itseni!” Figueiró nauraa.

Sekä äiti että lapsi voivat Figueirón mukaan hyvin, vaikka tapahtuneen sisäistämisessä ja käsittelemisessä meneekin vielä hetki. Hurjasti onnea vanhemmille ja näyttävästi maailmaan saapuneelle uudelle tulokkaalle!

Kuvakaappaus Metallican keikalla lapsen synnyttäneen naisfanin Instagram-tarinasta.

Lisää luettavaa