Näinkin voi käydä: uutisankkuri sai potkut siteerattuaan Princeä lähetyksessä

Kuvakaappaus videosta.

Nashvillen WZTV Fox-17 -kanavan – tätä kirjoitettaessa kaikesta päätellen entinen – urheilutoimittaja Dan Phillips jakoi perjantaina Facebook-sivuillaan päivityksen, jossa kertoi tulleensa erotetuksi siteerattuaan Princen sanoituksia urheilutuloksia toimittaessaan.

Päivityksensä aluksi mies kiittelee katsojia saamastaan tuesta ja arvostuksesta 22. päivä kuluvaa kuuta tekemäänsä Prince-tribuuttia kohtaan, mutta toteaa samalla, että osa katsojista ja kanavan johto kokivat miehen juonnon ajattelemattomaksi ja potkuthan siitä seurasivat. Suunnitelmia kuitenkin riittää ja Phillips aikoo käyttää tilaisuuden hyväkseen uusien haasteiden pariin siirtymiseksi. Lopuksi mies vitsikkäästi kehottaakin olemaan yhteyksissä, mikäli tarvetta vanhalle ja kuluneelle sporttitoimittajalle vielä löytyy.

Olemmeko nyt siis saavuttaneet jonkinasteisen ennätyksen poliittisessa korrektiudessa, vai onko kyseessä täysin ansaittu rangaistus julkisesta rienauksesta? Päätä itse katsomalla video – jonka saatteeksi Phillips kirjoitti Facebookissa seuraavaa: ”Pieni tribuutti lempiartistilleni. Nauttikaa. Tai naurakaa idiootille joka yrittää tunkea niin monta Prince-viittausta neljään minuuttiin kuin vain suinkin kykenee” – kyseisestä lähetyksestä alta.