The National ja Thurston Moore johdattavat maanantain videokatsaukseen

17.2.2014 16:15

The Nationalin uusi single I Need My Girl on saanut videokuvituksen seurakseen. Sopivasti viime perjantaina eli ystävänpäivänä julkaistu video keskittyy eri-ikäisiin pareihin, jotka tanssivat lähekkäin.

Sonic Youth -laulaja Thurston Mooren uusi video julkaistiin The Nationalin videon tavoin ystävänpäivänä. Heavenmetal löytyy Mooren yhtyeen Chelsea Light Movingin debyyttialbumilta, mutta nyt kappale kulkee Thurston Mooren nimellä.

Vaihtoehtorock-konkari julkaisee uuden sooloalbumin kesäkuussa.

Brittitähti Lily Allen on mukana HBO-tv-kanavan Girls-hittisarjan uudella soundtrackilla. Kappaleen nimi on L8 CMMR ja hauskasti toteutettu lyriikkavideo katsottavissa alla.

Sufjan Stevensin, Serengetin ja Son Luxin yhteisprojekti Sisyphus on julkaissut julkisuuden henkilöitä vilisevän videon. Kappaleen nimi on Alcohol, joka ilmenee hyvin myös itse videolta.

Sisyphusin debyyttialbumi julkaistaan maaliskuun 18. päivä.

Kanadalainen indiepopyhtye Majical Cloudz on julkaissut uuden interaktiivisen videon kappaleeseensa Love Soul. Laulaja Devon Welshin mukaan laulu on tehty samoihin aikoihin kuin viime vuonna julkaistun Impersonator-albumin materiaali, mutta Love Soul jäi kuitenkin pois levyltä.

Siitä vaan klikkailemaan video läpi.

Lisää luettavaa