Näyttää siltä, että Slayerin Kerry Kingillä on jo jonkinlainen uusi musiikkikuvio viritteillä

2.3.2020 20:07

Mitä Slayerin jälkeen? Tätä ovat metallimusiikin ystävät ihmetelleet nyt muutaman kuukauden ajan, kun thrash-mammutti sai jäähyväiskiertueensa päätökseen viime vuoden marraskuussa. Kyynisimmät ovat jo odottaneet, josko yhtye tiedottaisi kohtapuolin comebackistä, mutta kyllä monet merkit viittaavat siihenkin suuntaan, että yhtye aikoo todella pysyä manan majoilla. Tom Araya vaikutti ainakin aika kypsältä mieheltä eläkkeelle.

Kerry King vieraili hiljattain Guitar Worldin haastattelussa, ja artikkelissa sivutaan myös kitaristin tulevaisuudensuunnitelmia. King on solminut yhteistyösopimuksen Dean-kitaravalmistajan kanssa, ja firma oletettavasti haluaa, että King nähdään soittamassa Deanin soittimia jatkossakin. Niinpä Kingiltä kysyttiin, voiko yleisö odottaa häneltä uutta musiikkia vielä Slayerin jälkeenkin.

Kingin vastaus on lyhyt mutta selkeä: ”Sanotaan nyt niin, ettei Dean tehnyt diiliä kanssani turhan takia.”

Mitä sieltä sitten on tulossa? Soolomatskua? Uusi yhtye? Vai liittyykö King johonkin valmiiksi olemassa olevaan bändiin? Mikä oikea vastaus sitten onkaan, seuraamme tilannetta mielenkiinnolla!

Lisää luettavaa