Nickelback-basisti sanoo suoraan, ettei Pantera-rumpali Vinnie Paul halunnut enää elää Dimebag Darrellin murhan jälkeen

Nickelback-basisti Mike Kroeger on esittänyt omia näkemyksiään edesmeneen Pantera-rumpali Vinnie Paulin mielentilasta veljenäs Dimebag Darrellin murhan jälkeen. Kroegerin mukaan Vinnie oli murheen murtama Nickelbackin keikoilla käydessään, eikä mies usko kannuttajasuuruuden oikein halunneen enää edes elää vuoden 2004 traagisten tapahtumien takia.

”Dimen ja Vinnien tarina on melkoisen traaginen”, Kroeger sanoo Silver Tiger Medialle. ”Totuus on, että luullakseni Vinnie antoi periksi nähtyään veljensä murhan. Uskon hänen menettäneen paljon elämästään. Mielestäni hän tuli niin surulliseksi, ettei hän oikein halunnut enää elää. Hänellä oli vaikeaa loppuun saakka; se ei koskaan helpottanut. Oli tietenkin hirvittävä kokemus nähdä, kuinka ainoa veli tapetaan lavalle kesken keikan. Sen jälkeen hänellä oli bändinsä, hän soitti Hellyeahissa ja teki muita juttuja, mutta en usko minkään hälventäneen hänen suruaan.”

”Hänellä oli todella vaikeaa Dimen murhan jälkeen. Todella, todella vaikeaa”, Kroeger jatkaa. ”Se oli tietyllä tapaa traagista heti alusta alkaen. Dimebagin kuolemasta tuli juuri [joulukuussa] kuluneeksi 14 vuotta. Pidän edelleen yhteyttä hälytykseen vastanneeseen poliisiin [James Niggemeyer], jonka täytyi eliminoida ampuja tuona päivänä. Hän lähettää minulle tekstiviestin jokaisena vuosipäivänä. Se oli juuri viime viikolla. Tuon tapahtuman jälkeen en usko Vinnien valitettavasti olleen enää entisensä. Mielestäni se musersi hänet. Se on hirvittävä, hirvittävä juttu. Ja se oli todella rankkaa. Vinillä oli tapana tulla katsomaan kun soitimme — Hän näki meidät Vegasissa ja niin edelleen. Se on surullista. Hän oli todella surullinen.”

Mielenterveysongelmista kärsinyt Nathan Gale ampui Dimebagin kesken Damageplanin konsertin Alrosa Villa -klubilla, Columbuksessa, Ohiossa 8. joulukuuta 2004. Vinnie Paul menehtyi sydänkohtaukseen kotonaan Las Vegasissa viime vuoden kesäkuussa.