”Olen Nickelbackin tukena. Haluan tehdä sen tiettäväksi.” – Parjattu kanadalaisbändi saa suitsutusta varsin yllättävältä taholta

12.2.2017 13:50

Nickelbackin kustannuksella naureskelemisesta on vuosien saatossa tullut niin yleistä hupia, että aiheesta on tehty jopa tutkimuksiakin. Consequence of Sound tietää kuitenkin kertoa melkoisen yllättävän artistin nousseen julkisesti puolustamaan maailman vihatuimmaksi yhtyeeksikin tituleerattua poppoota.Folk-sankari Father John Misty lausuu nimittäin uusimmassa NME:ssä varsin ylistäviä sanoja Nickelbackin tuotannosta. Mies nostaa erityisesti esiin orkesterin vuoden 2001 läpimurtosingle How You Reminde Men, jota hän kuvailee näin: ”Se on helvetin hyvä biisi. Oletko kuullut sitä? Se on todella hyvä.” Tiedusteltaessa, mikä kappaleessa erityisesti Mistyä viehättää, parrakas laulaja-lauluntekijä avaa lausuntoaan seuraavasti:

”Tämä juuri on ongelmana sosiaalisessa mediassa ja kaikessa. Et voi oikein sanoa mistä pidät jossakin. Mikäli pidät jostakin, sen pitäisi olla älyllisyyden tuolla puolen, mutta olen Nickelbackin tukena. Haluan tehdä sen tiettäväksi. ’Farmari John Misty: Olen Nickelbackin tukena.'”

Lisää luettavaa