Nightwishin Floor Jansen perui tulevat soolokeikkansa terveydentilan vuoksi – ”En tee päätöstä kevyesti”

Syntymättömällä lapsella on kuitenkin kaikki hyvin.
4.7.2023 18:47

Nightwish joutui perumaan kiertueensa viimeisen keikan, joka oli suunniteltu pidettäväksi Oslossa 22. kesäkuuta, laulaja Floor Jansenin terveydentilan vuoksi. Nyt Jansen tiedottaa joutuvansa perumaan myös tälle viikolle sovitut soolokeikkansa samasta syystä. Raskaana oleva Jansen kuitenkin vakuuttaa somessa julkaistulla tiedotteella, ettei vauvalla ole hätää.

”Nightwishin viimeisen Suomen-keikan jälkeen olin niin uupunut, että minut piti viedä sairaalaan ambulanssissa. Lääkärit totesivat vauvan olevan kunnossa ja ettei minulla ole vakavaa sairautta. Olin kuitenkin niin uupunut, ettei keikkailu ollut enää vaihtoehto ja tästä syystä Nightwishin Oslon-keikka peruttiin. Siitä on nyt kolme viikkoa. Toivoin, että olisin saanut kerättyä tarpeeksi energiaa toteuttaakseni nämä soolokeikat Hollannissa. Valitettavasti niin ei kuitenkaan käynyt. Varmistaakseni oman ja syntymättömän lapseni terveyden, tarvitsen lepoa. Minun täytyy keskittyä täysin palautumiseen ja raskauteni viimeiseen vaiheeseen”, Jansen kirjoittaa somessa.

”Keikkojen peruminen särkee sydämeni! En tee päätöstä kevyesti. Mutta toivotan teidät tervetulleiksi keikalleni taas lähitulevaisuudessa, kun terveyteni on parempi. Mutta nyt heitän väliaikaisesti hyvästit lavoille ja lupaan pitää huolta itsestäni sekä pienokaisestani.”

Valitettava mutta täysin oikea päätös. Kaikkea hyvää ja voimia Jansenille, lapselle ja koko perheelle!

Lisää luettavaa