Nine Inch Nails -kaksikko muistelee kammottavaa lentoreissua – ”En ollut varma, selviäisimmekö hengissä”

Trent Reznor ja Atticus Ross kertovat kokemuksen olleen äärimmäisen pelottava.

The Quietus haastatteli hiljattain Nine Inch Nailsin nykyisiä ainoita virallisia jäseniä Trent Reznoria ja Atticus Rossia. Varsin mielenkiintoisen haastattelun päätteeksi toimittaja tiedusteli kaksikolta, milloin nämä ovat viimeksi olleet tilanteessa, josta he eivät ole ajatelleet selviävänsä – varsin hyvä loppukevennys, siis.

”Keski-ikäisenä isänä minulla ei ole enää tapana joutua sellaisiin tilanteisiin”, aloittaa Ross ja jatkaa:

”Yksi aivan viimeisin tapaus sattui kuitenkin kun lensimme Coachellasta Vegasiin. En ollut varma, selviäisimmekö hengissä.”

Reznor nyökkää ja esittää, miten heidän koneensa oli yhtäkkiä syöksyny alas ja menettänyt runsaasti korkeutta, ennen kuin kone saatiin taas hallintaan ja matka jatkui kuin mitään ei olisi tapahtunut. Pelottavalla lennolla oli mukana myös huippusuosittu dj/tuottaja Bassnectar, joka istui Reznorin vieressä.

”En ensin tiennyt, kuka hän oli, mutta sellainen ’läheltä piti’-tilanne muuttaa kaiken. Saatoimme jopa pitää toisiamme kädestä, kun kone alkoi viimein taas kerätä korkeutta. En aiemmin ollut edes ajatellut koko asiaa, mutta nyt joka kerta kun astun koneeseen, olen tietoinen, että istun lentävässä peltipurkissa matkalla mahdolliseen kuolemaan”, toteaa Reznor.

Koko haastattelun voit lukea täältä.