”Taylor Swift ja kumppanit eivät uskalla avata suutaan, kun pelkäävät vain brändinsä puolesta” – nykypoppareille sataa kovaa kritiikkiä

21.6.2018 14:13

Nine Inch Nailsin Trent Reznor on jälleen äänessä, ja kuten hänen tapauksessaan tavallisesti käy, viesti on aika kiukkuinen. Nyt Reznor saakin puheenvuoron arvovaltaisella alustalla, nimittäin New York Timesin haastattelussa.

Artikkelissa Reznor läksyttää nykypäivän poptähtiä, jotka eivät uskalla ottaa kantaa päivänpolttaviin aiheisiin, koska pelkäävät osan yleisöstä suuttuvan. Nimeltä NIN-johtaja maintsee Taylor Swiftin.

”Kun annoin haastatteluja joskus 1990-luvun puolivälissä, minulle opetettiin viisaus, jonka muistan edelleen: minulla on vaikutusvaltaa ja on osa duuniani ottaa kantaa asioihin, koska monet ajattelevat samalla tavalla kuin minä mutta tarvitsevat jonkun, joka pukee ajatukset sanoiksi”, Reznor sanoo.

”Kaiken maailman Taylor Swifteiltä ja maailman huippusuosituilta nuorison edustajilta ei kuitenkaan kuule juuri puheenvuoroja, koska he vain pelkäävät brändinsä, uransa ja suosionsa puolesta.”

Reznor itse tykittelee senkin edestä Donald Trumpin suuntaan. Ei taida tulla uuden oikeiston suosikkia tästä muusikosta.

”Se, mitä Trump tekee, on huolestuttavaa ja raivostuttavaa. Eikä siinä ole kysymys konservatiivisesta agendasta tai uskonnosta, tai siitä pitäisikö hallinnon olla suuri vai pieni. Noiden puheenaiheiden kanssa minulla ei ole mitään ongelmaa”, Reznor sanoo.

”Sen sijaan säädyllisyyttä ja totuutta kohtaan osoitettu välinpitämättömyys on masentavaa. Tuntuu siltä, että maa, joka muutenkin juhlii typeryyttä, lisää kierroksia edelleen.”

Lisää luettavaa