No johan – Yngwie Malmsteen sponsoroi hyvinkääläisiä jalkapallojunnuja

Ruotsalaiskitaristi diggaa juniorifudiksesta.

Jalkapallo on lähellä Ynkän sydäntä.

Sponsoreita on tänä päivänä oltava myös junioriurheilijoilla ja joukkueilla. Niin myös Hyvinkään Palloseuran vuonna 2008 syntyneiden poikien fudisporukalla. Eräs joukkueen sponsoreista on kuitenkin jotain ihan muuta, kuin mihin näissä kuvioissa tavallisesti on totuttu. Tätä junnujengiä nimittäin tukee legendaarinen – the one and only – Yngwie Malmsteen. Kyllä, tuo reilut 11 miljoonaa albumia lähes 40-vuotisella urallaan myynyt ruotsalaiskitaristi.

Aamuposti kertoo, että HyPSin juniorit saivat Malmsteenin sponsoriksi heidän valmentajansa Pete Alanderin kautta. Mies kommentoi lehdessä seuraavaa:

– Toimin graafisen alan yrittäjänä ja teen ympäri maailmaa suunnittelutöitä yritysten lisäksi myös bändeille ja muusikoille. Olen onnekseni saanut myös Yngwien asiakkaakseni. Yhteistyötä on ollut jo pitkään, Alander valottaa. Tätä sponsoriasiaa kysäisin hieman varovaisesti, ja ilokseni sain positiivisen vastauksen.

Alanderin sanoo, että vastaavanlaista sponsoria ei ole Suomen historiassa ollut millään joukkueella – ei edes maajoukkuetasolla.

– Pojat eivät tietenkään itse hoksaa, mitä ihmeellistä tässä on, Alander tuumii.

Normihommia!