No nyt on komeaa: fani väkersi todella näyttävän Tool-legosetin – fanit haluavat luomuksen lelujätin valikoimiin

9.2.2020 20:55

Legolla on nettisivuillaan Lego ideas -niminen palvelu, jossa palikoihin hurahtaneet näpertelijät voivat esitellä tuotoksiaan, osallistua kilpailuihin sekä lähettää ideoitaan mahdollisesti sarjatuotantoon harkittaviksi otettavista seteistä. Palvelussa on tähän mennessä nähty lukuisia toinen toistaan komeampia luomuksia, mutta blocksandmocs-nimisen käyttäjän Tool-teemainen rakennelma lukeutuu kyllä heittämällä niihin kaikkein vaikuttavimpiin aikaansaannoksiin.

”Tämä projekti on tribuutti legendaariselle Toolille”, rakentaja itse kuvailee tekosiaan. ”Sain inspiraatiota hiljattain päättyneestä 18-vuoden [todellisuudessa 13-vuoden] odotuksesta, joka edelsi Toolin uuden albumin julkaisua. Tool on kulkenut mukanani koko elämäni ajan, merkityksellisenä ja keskeisenä osana elämäni soundtrackia.

Luulisin, että musiikilliset lavat ja artistit vetoaisivat moniin Lego-faneihin. Se olisi uniikki tapa löytää yhteyksiä ja esitellä musiikilliset vaikuttajasi, suosikkibändisi tai vaikkapa jokin erityisen hyvä keikka. Musiikki on perustavanlaatuinen osa elämää ja seuraa meitä monin eri tavoin. Mahdollisuus yhdistää musiikkia Legoihin on fantastinen juttu!”

Idealle voi käydä osoittamassa tukensa täällä. Mikäli ihmiset innostuvat näkemästään tarpeeksi sankoin joukoin, kenties jonakin päivänä Tool-setti saatettaisiin nähdä jopa kauppojen hyllyillä. Toistaiseksi projektin saama vastaanotto on ollut hyvinkin positiivista ja sille on kertynyt kirjoitushetkellä miltei 3000 tukijaa.

Lisää luettavaa