Noel Gallagherilta kysyttiin jälleen Oasis-reunionin mahdollisuutta – vastaus oli varsin tyhjentävä

Ei ole eikä tule paluukiertuetta, Noel sanoo.

Noel Gallagher vieraili Q-lehden jututettavana, ja kuten ollakaan, puheenaiheeksi nousi myös Oasis. Haastattelua ei ole luettavissa verkkoversiona, mutta NME julkaisi siitä katkelmia omilla sivuillaan.

Liam-veli on ilmaissut olevansa kiinnostunut uudesta Oasis-kiertueesta, mutta niin se taitaa olla, että Noelin jääräpäisyyteen homma kaatuu. Isoveli-Gallagher kertoo varmoin sanankääntein, ettei reunionia ole tulossa.

”Olen ollut asian suhteen hyvin johdonmukainen. En tarvitse [reunionista tulevaa] rahaa ja loistoa, eikä minulla ole haluja elää muistoja uudelleen. Jos laittaisin Oasisin takaisin yhteen huomenna ja tekisimme rundin, minulla voisi olla sata miljoonaa dollaria pankissa, mutta en olisi oppinut paskaakaan”, Noel sanoo haastattelussa.

”Itse asiassa joutuisin tuhlaamaan vuoden viettämällä sen studiossa jonkun David Holmesin kaltaisen henkilön kanssa. Se koituisi kuolemakseni.”

Gallagher lisää, että voisi harkita reunionia, jos yhtye olisi lopettanut juuri päästyään huipulle. Oasis kuitenkin ehti paistatella parrasvaloissa oman aikansa.

”Me teimme sen. Teimme sen, ja vähän enemmänkin. Työmme on tehty”, Noel sanoo. Asia selvä.